2 Kasım 2007 Cuma

Shrek The Third

Kahramanımız Shrek, benim kahramanım eşşek bu filmlerde, ve Fiona bir süreliğine Fiona'nın annesi ve babasıyla yaşamaya gelmiştir. Fiona'nın babası Kral Harold hastadır ve ölmek üzeredir ve tabi hala kurbağadır. Son nefesini verirken Shrek'e krallığın başına geçmesini söyler. Shrek tabi ki böyle bir şeyi istemez ve hemen bataklığına geri dönmek ister. Bunun için bir şansı da vardır. Harold'un bir oğlu daha vardır ve o da varis olabilir. Onu bulmak ve ikna etmek de Shrek ve yol arkadaşları eşek ve kediye düşer.
Yol hazırlıkları yapılır, eşek ejdarhadan olma ejderşekleriyle vedalaşır ve gemiye binerler. Fiona'nın bir sıkıntısı vardır ama bir türlü söyleyememektedir. Gemi limandan uzaklaşırken bağırır hamileyim diye. Shrek bunu duyup el sallar Fiona'ya. Ama iyice uzaklaşıp da uykuya yatınca bebeklerle ilgili kabuslar görmeye başlar :)

Varis Artie'yi okulunda bulur ve onu yanlarına alırlar. Bu arada Prens Charming de Çok Çok Uzak Ülkeyi ele geçirmiş, Prenses Fiona'yı, annesini ve çay arkadaşlarını, Rapunzel, Pamuk Prenses falan, tutsak etmiştir.

Shrek ve diğerleri ülkeye döndüklerinde bu işe hemen bir son verirler. Artie kral olur, Shrek ve Fiona da bataklıklarına döner bebekleriyle mutlu mesut yaşarlar.. :)

Hiç yorum yok: