2 Temmuz 2007 Pazartesi

Relative Strangers


Ellen (Neve Campbell) ve Richard (Ron Livingston) birlikte yaşayan bir çifttir. Richard yazardır. Duyguları kontrol etmek ve her zaman sakinliği korumak üzerine bir kitap yazmıştır. Stresinden kurtulmak için arabada giderken bile deniz ve kuş sesleriyle dolu kaseti dinleyen biridir.
Bir gün Ellen ile Richard'ın ailesine yemeğe gittiklerinde çok şaşırtıcı bir haber alırlar. Richard evlatlık edinilmiştir ve onu evlat eden ailesi biyolojik anne-babasının kim olduğunu bilmemektedir. Richard, olayı araştırması için birini tutar ve ta taaaaaaaam sonunda evinin kapısında biyolojik anne-babası durmaktadır. Zile basarlar. Richard ve Ellen yemeği hazırlamış, sofrayı kurmuştur. Richard, annesinin bir zenci, babasınınsa zeki ve duygusal biri olduğunu hayal ederken kapıyı açarlar. Babası Frank Menure (Danny De Vito) annesi Agnes Menure (Kathy Bates) tir. Richard ilk izlenim için büyük bir hayalkırıklığı yaşar ama daha hiçbir şey görmemiştir :))

Frank ve Agnes sirkte çalışan komik, çok konuşan ve her şeye çok karışan karşırık buruşuk iki insandır. Richard sakin yaşantısında yeni anne babasıyla tam anlamıyla dumur olmuş ve onları bulduğuna pişman olmuştur. Sonunda onları evden kovar.

Bu arada Ellen ile düğün hazırlıkları yaparlar ama Ellen, Richard'ın biyolojik ailesine karşı olan davranışlarından son derece rahatsız olmuştur ve ilişkiye ara verir.

Sonunda Richard hata yaptığını anlar ve çalıştıkları sirkte anne babasını bularak onları da düğünlerine davet eder.

Ve mutlu sooooooon!

Eğlenceli bir filmdi. Sıkıldığım yerler de oldu ama sonuç itibariyle vakit geçirmek için güzeldi.

Hiç yorum yok: