3 Ağustos 2007 Cuma

The Simpsons Movie


Ne zamandır bekliyorduk bu animeyi. Bayılıyorum Simpsonslara. Bademle birlikte (tabi eskiden ayrı ayrıydı) kendimizi bildik bileli seyrediyoruz sanırım.

Homie, zavallı şişko, tüm Springfield'ın meşalelerle evini basmasının yanısıra kurda kuşa bile yem oluyor bu filmde :)

Springfield günümüz dünyası gibi kirlenmeye başlamış (Fimde çeşitli filmlere göndermeler de yapılmış zaman zaman) Uygunsuz Gerçek'teki Al Gore gibi bilgili Lisa çıkıyor platforma ve anlatmaya başlıyor. Çöp dökmeyin, çevreyi kirletmeyin gibi. Hemen tedbir alınıp göl çevresine set çekiliyor ama her zamanki gibi Homer karşı geliyor kurallara. Spider pigin kakasını depoladığı büyük varili beleş donut dağıtan dükkana yetişebilmek için çöp sırası beklemek yerine seti kırarak göle döküyor.

Tabi göl anında kararıyor :) Tv de suçlunun Homer olduğu da gösterilince halk bir gece meşaleleri ellerine alıp kahramanlarımızın evine doğru yürüyorlar.

Bu arada hükümet en kirli şehir olarak Springfield'ın üzerine kırılmaz camdan bir kubbe yerleştirip giriş çıkışları önlüyor. Akıllı kızımız Maggie sayesinde Homer ve ailesi kızgın halktan kurtulduğu gibi kubbenin dışına da çıkıyorlar.

Yeni bir hayata başlamak için Alaskaya gidiyorlar ve macera başlıyor :))


Aslında Alaskada çok kalamıyorlar tabi. Siz en iyisi seyredin. Bart'ın "şeyini" bile görebilirsiniz. Puhahahah :))

Hiç yorum yok: