14 Haziran 2007 Perşembe

Heroes bilmem kaçıncı bölüm

Heroes'un da 1. sezonunu bitirdim. Bir yerde okumuştum da yok öyle değildir demiştim kendi kendime. Öyleymiş hakkaten, son bölümler çok bayıkmış. 18. bölüme kadar her şey çok heyecanlı, her şey çok güzeldi. Ama sonraki bölümler o heyecanı yaşatmadı bana da..

2. sezondan umutluyum ama. Galiba kahramanımız Hiro Nakamura o resimdeki ejdarhayla gerçekten savaşacak :)) Babası da az değilmiş bu arada..

Son bölümler çok heyecanlı olmasa da bir kaç şey öğrendik..

**Dikkat Dikkat**

Hiro'nun babası da her şeyden haberdarmış!

Mr. Linderman almış başını gidiyor. Onun da iyileştirici gücü varmış meğer!

Peter Petrelli'yi ilk bölümlerde erkek hemşire olarak tanımıştık. Hiro'yla karşılaştıktan sonra onun gücünü kopyalayarak kendine de geçirmişti. Bu şekilde, ama istemsiz olarak, zamanda yolculuk yaptı ve geçmişe döndü. Bir anda hemşirelik yaptığı zamanda buldu kendini. Bakıcık yaptığı tonton amcayla Peter'in annesini konuşurken yakaladı. Annesinin bile bombadan taaa o zamanlardan beri haberi olduğunu anladık böylece. Bu arada annesi onu farketmedi ama o tonton amca Peter'i görüp onla konuşabiliyordu!

Mr. Linderman sonunda öldü. Ya da biz öyle sandık. Bilmem iyileşir mi..

Tanıdığımız bütün yetenekliler sonunda buluştu. Bir noktada hep bağlıydılar zaten birbirlerine.. Bu buluşma noktasında Hiro, Sylar'ı öldürdü. Ama aslında öldüremedi. Sylar'ın düştüğü yerde yeller esiyordu bölüm sonunda.. Üstelik yakındaki rögar kapağına kadar kan izi vardı ve hatta kapak yarım kapanmıştı :(

Hiç yorum yok: