28 Eylül 2007 Cuma

Bug

Agnes ve R.C., iki arkadaş, her zaman gittikleri cafeye giderler. Burda R.C.'nin arkadaşı Peter da vardır. Aslında R.C. Peter'la yeni tanışmıştır ve onu çok tanımaz. Ama Agnes'a ayarlamaktan da çekinmez bu yeni tanıştığı adamı.

Agnes tek başına ıssız, sessiz bir yerde oturmaktadır. Eski eşi hapistedir. 7 yıl önce çocukları kaybolmuş ve Agnes bunalıma girmiştir.



Eşinin hapisten çıktığını öğrenince biraz korksa da artık yeni bir arkadaşı vardır, Peter'la zaman geçirmeye başlarlar.

Peter ilk başlarda çok normal görünür. Zamanla cildinde kızarıklıklar görülür. Agnes sorduğunda evinde böcekler olduğunu ve ilaçlama yapmaları gerektiğini söyler. Evi ilaçlasalar da Peter'ın kızarıklıkları günden güne artmaktadır. Üstelik bu böcek işi Agnes'a da bulaşmaya başlar.

Peter daha önce orduda çalıştığını ve onu deney olarak kullanıp derisinin altına böcekler yerleştirdiklerini söyler Agnes'a. Bu şekilde altında böcek var diye dişini kerpetenle çeker. Gün geçtikçe evlerini dışarıya kapamaya başlarlar. Her yere alüminyum folyolar sererek böcek kovucu malzemeler eklerler.

Aslında bunların hepsi birer sanrıdan ibarettir. Agnes da Peter'ın her dediğine inanmış ve onun gibi psikopat olup çıkmıştır üstelik..

Hiç yorum yok: