8 Eylül 2007 Cumartesi

The Ex (Fast Track)

Tom Reilly (Zach Braff) ve Sofia Kowalski (Amanda Peet) bebek beklemektedir. Sofia doğumdan sonra işini bırakacak ve aileyi Tom geçindirecektir. Tom şimdilik aşçı olarak çalışsa da o talihsiz gün patronuyla konuşup şefliğe terfi etmeye çalışacaktır. Talihsizdir çünkü tam da o gün Sofia'nın sancıları başlar ve hastaneye gider. O sırada patronunun iş arkadaşlarına ve kendisine kötü davranmasına katlanamayıp patronunun üzerine sos sıkmaya başlar. Bunun neticesinde işinden olur..

Böylece Tom ve Sofia ailesinin yanına döner. Sofia'nın babası Bob (Charles Grodin) reklam şirketinde çalışmaktadır ve daha önce Tom'a kendisiyle çalışmasını teklif etmiştir. Tom talihsizlikler neticesinde bu işi kabul etmeye karar verir.

İş yerinde Sofia'nın eski erkek arkadaşı Chip Sanders (Jason Bateman) da çalışmaktadır. Chip ilk günden itibaren Tom'a hayatını zindan etmeye çalışır. Ama sessiz ve derinden. Herkes Chip'in çok iyi niyetli olduğunu düşünürken Chip sürekli olarak Tom'a sabotaj yapar.

Hardal sosuyla ilgili reklam fikirlerinden en çok Tom'unki beğenildiğinde Chip Tom'un hazırladığı kasetin üzerine başka görüntüler çekmesi için kameranın içinde bu kaseti bırakır vs. Bütün bunlar olurken ve sadece Tom Chip'in kötülüğünün farkındayken Sofia'yla epeyce tartışırlar ve Sofia ailesinin evine gider.

Neticede Tom Sofia'ya Chip'in gerçek yüzünü göstermeyi başarır ve film de mutlu sonla biter.

Ha bu arada Tom evde oturup bebeğe bakmaya Sofia da çalışmaya karar verir, mutlu mesut yaşarlar :)

Hiç yorum yok: