28 Eylül 2007 Cuma

Lucky You

Huck Cheever (Eric Bana) iyi bir kumarbazdır. Aslında bunu hobi olarak değil meslek olarak seçmiştir kendine. Küçük yaşlarda öğrenmeye başlamış ve ustalaşmıştır. Ustası da babası L.C. Cheever'dır (Robert Duvall). Bazıları bu yüzden babasının gölgesinde kaldığını düşünür.





Bir gün Billie (Drew Barrymore) ile tanışırlar. Billie kendi halinde bir kızdır. Ablası onu uyarsa da Huck'la görüşmeye başlar. Billie bir mekanda şarkı söylemeye başladığı ilk gün Huck onu dinlemeye gider. Bu Billie'nin çok hoşuna gider ama sonra Huck'ın parası için onu ziyarete geldiğini anlar.

Huck senede bir düzenlenen yarışmalara katılmak ister. Bunun için 10.000 dolara ihtiyacı vardır ama bu kadar parası yoktur. Bu parayı kumarda kazanabilmek için de yine paraya ihtiyacı vardır.
Sonunda parayı kazanır. Şimdi önünde içinde babasının da bulunduğu kumar ustalarını yenmek vardır. Bakalım Billie ile arasını düzeltip 2,5 milyon doları kazanabilecek midir?

1 yorum:

Ss dedi ki...

Bu filmin sonu güzeldir yah. Ama en sevdiğim kısmı Huck'ın iddia sonucu koşturduğu sahneydi. Filmde Eric Bana o kadar tatlı ki , marşmelov gibi. Bu filmdeki Robert Duvall'ı Wrestling Ernest Hemingway'de izlemeden bu adamı izlemiş saymayın kendinizi. (=